Uitnodiging Toeristische Trend Tour 2013 Frankrijk

In navolging van eerdere succesvolle editie’s van de Toeristische Trend Tour staat er dit jaar een studiereis gepland naar Frankrijk. Een bezoek aan Parijs, elektrisch rijden en nieuwe food concepten staan hierbij centraal. Wij gaan er dan ook vanuit dat er inspiratie opgedaan wordt die in Limburg toe te passen is ter verhoging van de kwaliteit van het culinaire en van de gastvrijheid in onze provincie.

Voor wie is deze reis bedoeld?
Deelname aan de Toeristische Trend Tour is exclusief voor ondernemers, bestuurders en/of beleidsmakers uit Limburg op het gebied van toerisme, gastronomie, streekproducten en sociale innovatie evenals duurzaamheid.

De reis vindt plaats van maandag 4 november tot en met woensdag 6 november 2013.

Voorafgaand aan de Trend Tour is er op woensdag 23 oktober a.s. om 19.30 uur een gezamenlijke bijeenkomst in het Gulpener Bierhuys. Deze bijeenkomst is bedoeld ter kennismaking van de deelnemers aan de Trend Tour. Uiteraard gebeurt dit onder het genot van een hapje en een drankje.

Het programma
Maandag 4 november
Vertrek per bus vanuit het Bergdorpje Vijlen naar het Champagne-huis van Mercier in Epernay waarna we een bezoek brengen aan Disneyland Parijs. Daar wordt gelunched en is er een presentatie over het begrip duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen vanuit het Disney concern.

Hierna gaan we richting het hotel in Parijs waar nog gezamenlijk wordt gegeten.

Dinsdag 5 november
De dag begint met een presentatie over het project Autolib in het hotel. Dit is een zeer succesvol werkend “witte auto” plan in Parijs dat met elektrische auto’s werkt. Er worden tevens twee nieuw foodconcepten bekeken en er is een mogelijkheid om zelf met de elektrische auto’s te rijden. We sluiten de dag gezamenlijk af bij FLO in het restaurant La Coupole.

Woensdag 6 november
Een heel vroeg ontbijt met aansluitend een rondleiding in het beroemde vers centrum Rungis. 232 hectare oppervlakte met een jaarlijkse omzet van € 7 miljard! Na deze activiteit begint de reis naar het Noorden en wordt er nog een bezoek gebracht aan een brouwerij in Gent met ter afsluiting een bezoek aan Exporent in Antwerpen. Expo Rent is al 20 jaar marktleider in België als het gaat om de verhuur van meubilair voor beurzen, congressen en evenementen.

Kosten
Deze reis kunnen wij vanuit de Toeristische Trend Tour aanbieden voor € 495,- exclusief BTW per persoon (op basis van een gedeelde 2-persoonskamer. Er geldt een toeslag voor een 1-persoonskamer).

Dit bedrag is inclusief de busreis, hotelaccommodatie, ontbijt, lunch en diner gedurende de studiereis. Voor de drankjes bij de lunch en het diner dient u apart te betalen.

De reissom is inclusief de introductie avond op woensdag 23 oktober in het Gulpener Bierhuys aanvang 19.30 uur.

Wij hopen dat uw interesse gewekt is door deze uitnodiging en horen graag of u deel kunt nemen aan de studiereis. U kunt dit per (reply) mail kenbaar maken. U krijgt dan nog verdere informatie om de reservering definitief te kunnen maken. Indien u iemand in uw netwerk voor wilt dragen om aan de reis deel te nemen kan dat in overleg met het bestuur.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van de stichting Toeristische Trend Tour,

Annemiek Groen
Secretaris

De stichting Toeristische Trend Tour bestaat uit de volgende leden:

André Köppen (voorzitter)
Léon Keppels (penningmeester)
Annemiek Groen (secretaris)

BTW nr: 8519.65.246 .F01

KVK nr: 56072910

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *