Toeristische Trend Tour Berlijn 3 t/m 5 november

Beste Trendtourgangers,

Het bestuur van de Trendtour heeft het programma voor 2014 nagenoeg rond en wil jullie hier graag over berichten.

Dit jaar vindt de Trendtour plaats van 3 t/m 5 november. De bestemming is deze keer Berlijn.

Wat kunt u verwachten?

Een kijkje in de keuken bij Tropical Island, één van de grootste sub-tropische waterparken ter wereld. Dit project is enorm en vooral opvallend. Het tropisch paradijs is gevestigd onder een lichtmetalen schil waar ze in de oorlog zeppelins vandaan wilde laten vertrekken. Nu is er in het gebouw een tropische zee gemaakt, een Bali-lagoon met waterval, een regenwoud en een tropisch dorp compleet met een Thais paleis, een langhuis zoals ze dat op Borneo kennen tot en met Keniase hutten uit modder gebouwd… De gebouwen vertegenwoordigen de continenten van de tropen en ze liggen te midden van de schitterende begroeiing en kleurenpracht. In de huizen zijn bars, bistro’s en restaurants gevestigd. Speeltuinen voor kinderen, waterglijbanen, een strandboulevard, regenwoudsauna en spa-wellness completeren het geheel.

Hier gaan wij logeren en kunnen wij ons verheugen op een rondleiding achter de schermen door de CEO van Tropical Island, niemand minder dan Jan Janssen. Jan is voor velen een oude bekende door zijn werkzaamheden in het verleden bij Kasteel Vaalsbroek.

Natuurlijk zullen wij ook het nodige over Berlijn als toeristische bestemming te weten komen tijdens de Trendtour inclusief informatie over de meest succesvolle nieuwe foodconcepten in deze miljoenenstad.

Wil je mee op Trendtour 2014 naar Berlijn?

Deze uitnodiging is in eerste instantie exclusief voor oud-deelnemers aan de Trendtour. Wij willen jullie hiermee de gelegenheid geven om een plek te reserveren omdat wij verwachten dat er dit jaar veel belangstelling zal zijn. De totale kosten van de reis en het verblijf in Berlijn bedragen € 550,-
(ex btw) voor een 2 persoonskamer en €  595,- (ex btw) per persoon op basis van een eenpersoons-kamer. In deze prijs is de drank bij lunch en diner inbegrepen, de rest van de drank is voor eigen rekening.

Er kunnen maximaal 40 mensen mee, vol = vol.Wij hebben hard gewerkt aan een interessant programma en hopen dat jullie daar ook enthousiast over zullen zijn!
Volg de ontwikkelingen ook op Facebook: https://www.facebook.com/toeristischetrendtour
Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Stichting Toeristische Trendtour

André Köppen, Léon Keppels en Annemiek Groen

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *