Toeristische Trend Tour Rotterdam 2 t/m 4 november 2015

Beste Trendtourgangers,

Het bestuur van de Trendtour heeft het programma voor 2015 nagenoeg rond en wil jullie hier graag over berichten. Wij zijn er enorm trots op dat we al de 5de editie van de TTT mogen organiseren. Dit jaar vindt de jubileumeditie van de Trendtour plaats van 2 t/m 4 november 2015. De bestemming is deze keer Zuid- Holland. 

Om te beginnen een kijkje achter de schermen van een van de meest succesvolle thermen
van Nederland: SpaSereen aan de Maarsseveense Plassen.

Vervolgens worden wij ontvangen door de Nederlandse Generaal der Strijdkrachten met een presentatie bij het Nederlands Militair museum, het leukste uitje van Utrecht waar ze net een App hebben gepresenteerd om het museum nog interessanter te maken voor het publiek.

Daarnaast maken wij een uitstapje in Rotterdam waar we de verschillen zien tussen de
markthal en de nieuwe culturele scene Katendrecht met kleine producenten en biologische producten.Untitled-8Een rondleiding in de Tweede Kamer in Den Haag door Martijn van Helvert, Limburgs lid van de Tweede Kamer voor het CDA staat ook op het programma.

We brengen tevens een bezoek aan Villa Augustus, een bijzonder concept van Hotel-
Restaurant & Markt-Café in een prachtige tuin.

De Trendtour zal dan ook nog het beroemdste kasteel van Nederland aandoen: Slot Loevestein waar we bijgepraat worden over de ontwikkelingen van het kasteel en tevens uitgebreid lunchen.

tik

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *