Toeristische Trend Tour 2016 Beide Limburgen

Goed nieuws! Dit weekend hebben wij de grote lijnen van het programma en de begroting van onze Toeristische Trend Tour 2016 vastgesteld.

Bijgaand vinden jullie de definitieve prijs en de nog specifiekere uitnodiging voor de Trendtour die wij eind oktober/begin november voor de 7de keer organiseren.

Tussen 31 oktober en 2 november zijn wij door enkele bijzondere bedrijven en organisaties uitgenodigd voor een exclusief kijkje achter de schermen. We maken kennis met Scelta, worden meegenomen in de innovatieslag die Cmine Genk heeft ondergaan en mogen meekijken bij de enige Nederlandse onafhankelijke autoproducent VDL Nedcar.

Voorafgaand aan de Trendtour zullen wij net als vorig jaar nog een bijeenkomst organiseren ter kennismaking.

De totale kosten van de reis, het verblijf, de activiteiten, lunches en diners zijn €550,- per persoon (excl. BTW) uitgaande van een éénpersoonskamer. Indien u met 2 personen een tweepersoonskamer boekt bedraagt de deelname €500,- per persoon (excl. BTW).

Het maximaal aantal deelnemers is net als voorgaande jaren 40 personen VOL=VOL. Deelname aan de Touristische Trend Tour is enkel mogelijk als u deelneemt aan het volledige programma. Later aansluiten of tussentijdse afspraken zijn niet mogelijk.

Op dit moment betaalt u enkel de aanbetaling. Die bedraagt €100,- per persoon excl. BTW. Deze aanbetaling is definitief en er is vanwege het boeken van de hotels en activiteiten geen restitutie mogelijk. Heeft u de aanbetaling al gemaakt, dan is uw plek reeds voor u gereserveerd en geboekt!

Om deze aanbetaling eenvoudig online te kunnen doen, gebruikt u onze link: https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/C0C184FAF1E3/1

We hopen dat u ons dit jaar wederom kunt vergezellen op onze bijzondere reis.

Hartelijke groet,

André Köppen en Leon Keppels en Lars Pacbier

P.S. Wist u dit al? Op het Gouvernement in Maastricht is onze reis met zoveel positiviteit ontvangen dat Eric Geurts, Gedeputeerde Mobiliteit, Stedelijke Ontwikkeling en Toerisme van de provincie Limburg, besloten heeft ons niet alleen persoonlijk de eerste dag op het provinciehuis te ontvangen, maar ook een gehele dag op onze reis door onze mooie provincie te vergezellen. ZEER BIJZONDER!

2

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *